El fil d'Ariadna (II), un laberint de somnis per a lletraferits de tota mena

divendres, 4 de març del 2011

Ja arriba "Perduts a l'altre món", la segona novel·la de Shaudin Melgar-Foraster


                                     L'Anna, una de les protagonistes, enyorant l'altre món

  
Espero que em perdonareu, lletraferits, per la meva insistència. A banda que Shaudin, lògicament, ho ha anunciat al seu bloc, jo també n'he parlat a facebook. Per tant, a hores d'ara ja està escampat als quatre vents. Tanmateix, no me'n puc estar de parlar-ne aquí també, per si algun "despistadillo" encara no ho sap.  
El cas és que la continuació de Més enllà del somni, la magnífica novel·la de Shaudin Melgar-Foraster que ja vaig ressenyar oportunament, ja és a l'editorial. Ha viatjat des del Canadà a les terres catalanes per veure la llum.
S'intitula Perduts a l'altre món i us asseguro que em mossego les ungles devorada per la impaciència. Tinc tantes ganes de tornar a gaudir de l'univers que la imaginació de Shaudin ens ha regalat! No trobo el moment de recuperar la complicitat amb els seus increïbles personatges, els seus  països d'estrafolaris noms, la seva prosa amable i amena i la seva intel·ligent manera de destil·lar un missatge de companyonia i de justícia.  

                                                 En Groc. Sens dubte, un dels meus personatges preferits

Espero que Shaudin (sé que ho farà) ens tindrà permanentment informats. Jo us asseguro, lletraferits, que faré cua a la llibreria que calgui. Però penso ser la primera, la primera!!!!!!!!!!!!!!
I vosaltres???

Nota: Si algú no ha llegit Més enllà del somni, que s'afanyi abans no arribi Perduts a l'altre món. No accepto excuses. Després, m'estareu eternament agraïts.   

10 comentaris:

Boladevidre ha dit...

Això és fidelitat!!! ho celebro.
Malauradament fa temps que m'interesso per "Més enllà del somni" a les Biblioteques de Vilanova i, si bé em donen esperances, encara no la tenen al catàleg. Cachis!

Elies ha dit...

"Més enllà del somni" la tinc a la cua d'espera. Caldrà afegir també aquesta. Gràcies!

Gemma ha dit...

Mai dels mais m'he menjat les ungles, però si que estic molt impacient i miro de no pensar-hi per mantenir la calma. Quina emoció !! Nena , les fotos, com sempre, perfectes i com sempre, robades.

LURDES ESTRUCH ha dit...

posaria les mans al foc q està molt bé. hi estaré al cas.

Anna Maria Villalonga ha dit...

Gemma, ets uma lladregota. A que el Groc està guapo?

Shaudin Melgar-Foraster ha dit...

Quina sorpresa!!! No m’ho esperava ni remotament. Ho acabo de veure, per casualitat perquè sóc a la universitat i només he vingut per un moment. Els estudiants tindràn una bona classe amb una professora molt contenta, i no sabran per què –hahaha! Ets ràpidíssima i et preocupes moltíssim de tots nosaltres (escriptors amb obres que t’agraden i que els cal una empenta per fer-los conèixer més). Què fariem sense l’Anna Maria! De debò, la teva ajuda és impagable.
Ah, i sempre poses fotografies d’allò més encertades. M’encanta en Groc!

Anna Maria Villalonga ha dit...

Shaudin, ho faig amb total convenciment, perquè la teva obra s'ho val. Si no, no ho faria.
No exagero ni dic mentida.
D'altra banda, em fa feliç ajudar (si és que ajuda en res, sincerament no ho sé) la gent que s'ho val i que estimo.
Un petó.

Jordi Canals ha dit...

Rapidíssima, si, tens raó Shaudin, encertada també i llarga en el donar, l’Anna Maria sempre és a tot arreu. Faré cua amb ella a la llibreria que calgui.

coloraines ha dit...

Tu seràs la primera a la llibreria? bé, d'acord. Jo seré la segona ;)
Dolors

Anònim ha dit...

Ja vinc, Ling!