El fil d'Ariadna (II), un laberint de somnis per a lletraferits de tota mena

dimecres, 20 de juny del 2012

Orsai de Jordi de Manuel a l'Última troballa. Biografia d'un felí en clau televisiva


Podia passar de llarg aquest bloc pel capítol del programa televisiu "L'última troballa" on hi apareix en Jordi de Manuel?

No. Òbviament. No podia.

Aquí som demanuelistes declarats, la qual cosa vol dir estar adscrit a una filosofia de vida com qualsevol altra. Ja sabeu: un dia vaig descobrir un conte d'en Jordi, em va encantar i a hores d'ara em conec la seva obra de memòria. De fet, ell diu que millor que ell mateix. No crec que arribi a tant, però gairebé.

Al programa de Jordi Llavina (hi ha Jordis per donar i vendre), De Manuel ens parla de la seva darrera publicació, Orsai, el recull de contes sobre el món del futbol/fumbol que ja vaig ressenyar fa uns dies i que en Matthew Tree va presentar el passat dia 7 a la Llibreria/cafè Laie de Barcelona.   

Aquí us deixo, doncs, l'enllaç del programa. Paga molt la pena. Als qui coneixeu en Jordi, us agradarà tornar-lo a veure. I qui no el coneix personalment, el podrà descobrir. Que vagi de gust, lletraferits.

Manuel http://t.co/Gr4dH2FX vía @xiptv


9 comentaris:

ALÍCIA MARSILLACH ha dit...

Prometo comprar-ho quan sorti al carrer, un cop finalitzada ls mevs trsducció.
El Jordi,fantàstic. Té una personalitat encissadora. L'entrevistador,fatal: una cosa és comentar detalls del llibre amb l'autor, i un altra explicar-li -- a ell i als possibles lectors -- cada història, fil per randa.
Dos detalls que m'han divertit molt: la prostituta al peu del monument, que no es mou ni que la matin i el menú en "anglès" d'un restaursnt. Ahir vaig traduïr a aquesta llengua la publicitat d'un lloc semblant i et puc ben assegurar que no em deixarien seguir amb aquest petit treball si ho fes axi.

Anna Maria Villalonga ha dit...

Sí, l'entrevistador desvetllava massa.
Jo també m'he fixat en la prostituta. Genial.

Hele la Sabatera ha dit...

M'he de comprar aquest llibre urgentment

Jordi Canals ha dit...

Un més a tenir en compte.

Unknown ha dit...

Gràcies per passar-nos l'enllaç, Anna!
He passat el llibre al davant d'altres -no sé com s'ho prendran!
Una abraçada!!
Una demanuelista!!

Anònim ha dit...

M'ha encantat el video ! quina cara de bona persona fa en Jordi de Manuel, i tan sencill ! he de comprar el llibre, i ben aviat !! gràcies Anna per compartir l'enllaç; bona nit !! Tura.

ALÍCIA MARSILLACH ha dit...

Això volia dir jo quan he fet servir el terme "encissador" (potser m'agrada més "charmant"). Fa ara de bona persona. I ho ha de ser per aguantar una entrevista tan malament feta. En canvi, la realització m'ha semblat molt bona. Els detalls de la prostituta i del menú en anglès són genials.

Anònim ha dit...

Senzill, no sencill. Perdó. Tura.

Anònim ha dit...

Anna,, aquest llibre no me'l puc perdre. El video fantàstic, veure al Jordi de Manuel, tan senzill, sembla una bellíssima persona, l'entrevista m'ha agradat molt. Les imatges també.

Gràcies
Carme Luis