El fil d'Ariadna (II), un laberint de somnis per a lletraferits de tota mena

dissabte, 30 de juny del 2012

Premis Ictineu 2012: primera fase de votació


Estimats lletraferits, fidels amics de tota mena (negrots inclosos):

Avui vinc directament a abusar de la vostra amabilitat. Així, públicament.

Tal com va passar en l'edició anterior, enguany dos dels meus relats, publicats a "La Lluna en un cove", han estat nominats al Premi Ictineu 2012 al millor conte fantàstic en català. Els relats són: Excés de feina (número 31 de "La Lluna en un cove") i Isabel (número 35). Prement damunt dels títols, els podreu llegir. 
La competència d'aquesta IV edició dels Premis Ictineu és molt forta, perquè tinc de companys de fatigues autors com Jordi de Manuel, Salvador Macip o Shaudin Melgar-Foraster (per posar només alguns exemples que, segurament, us resultaran ben familiars). I també em torno a trobar amb el meu germà Elies Villalonga, amb el conte intitulat Set.

Evidentment, no pretenc guanyar el certamen, però sí que em faria molta il·lusió que algun dels meus relats arribés a la final.
Està en les vostres mans, perquè la primera fase consisteix en la votació del públic en general.
Aquí us deixo l'enllaç del premi per tal que pogueu indagar millor en les seves bases, participants i característiques. Si us decidiu a votar, és molt fàcil. A l'enllaç hi ha un formulari de vot. Veureu que cada votant pot triar fins a cinc obres de cada categoria. Si em voteu a mi, heu d’anar a la categoria “Conte fantàstic escrit en català”, escriure els títols, el meu nom i l’editorial (en el meu cas, La Lluna en un Cove). Heu de fer el mateix, amb el mateix ordre, si voteu altres obres. Per acabar, heu d'emplenar les dades que us demanen sobre vosaltres i enviar-les per correu electrònic a l'adreça que hi consta. Tot plegat, com diu la meva amiga Shaudin, us ocuparà un parell de minuts.

Però ep! S'ha de fer un sol cop! Que quedi clar. El Premi Ictineu és un concurs net i seriós, no una d'aquelles pantomimes en què la gent pot anar votant i votant incontroladament. 
També volia insistir en una qüestió. I us ho dic molt sincerament. No m'agradaria que ningú votés sense haver llegir els relats i sense estar segurs que us agraden. També pot ser que us n'agradi un i l'altre no. Us demano absoluta honestedat, franquesa i transparència. 
Bé, vosaltres mateixos, que ja sou grandets!
Una forta abraçada d'agraïment, lletraferits, i que visqui la nostra llengua i la nostra literatura!

11 comentaris:

Gemma ha dit...

Fa uns dies vaig votar la Shaudin....

Anna Maria Villalonga ha dit...

Doncs ara ja saps què et toca!

Gemma ha dit...

Fet

La Meva Perdició ha dit...

Votacions enviades. Haig de reconèixer que “excés de feina”, m'ha agradat molt, però quan he llegit “Isabel”... WoW, nena!

Anna Maria Villalonga ha dit...

Hehehe. Perquè ets del gremi, Sergi!!!!

Unknown ha dit...

Ara mateix m'hi poso!

Ja he llegit els dos relats...no tinc cap dubte!!
Petonets i soooort!!!

Anna Maria Villalonga ha dit...

Gràcies!

Anònim ha dit...

Ja he votat, molta sort !!

Carme Luis

Shaudin Melgar-Foraster ha dit...

Estimada Potatito, jo tampoc no pretenc guanyar el certamen però sí que voldria arribar a finalista amb tu. Ara mateix et vaig a votar que encara no ho havia fet amb tants embolics de viatge i etcètera.

ALÍCIAMARSILLACH ha dit...

Anna, no hem surt cap formulari, només la llista del partipants.
He de dir que m'han agradat molt tots contes, però ISABEL és el meu preferit.
A mi tampoc no és un nom que m'agradi gaire.

Jordi Canals ha dit...

Ja he votat.