El fil d'Ariadna (II), un laberint de somnis per a lletraferits de tota mena

dissabte, 1 d’abril del 2023

Arriba el meu primer conte infantil il·lustrat: Les cuques de llum

 



Avui soc aquí per explicar-vos una novetat que em fa moltíssima il·lusió. Es tracta de la publicació del meu primer conte infantil il·lustrat, intitulat Les cuques de llum. Tot i que n'he escrit alguns, de relats per a nens, mai no havia arribat a publicar-los -tret d'en alguna revista escadussera-, i molt menys il·lustrats. 

Però ara sí, de manera que us podeu imaginar com n'estic de feliç. Les il·lustracions són magnífiques, reflecteixen molt bé l'esperit de la història, i han sorgit de la creativitat de la jove il·lustradora Patricia Nájar. La publicació ha anat a càrrec de la bona gent d'Obrador Editorial. 

Fixeu-vos: aquest Sant Jordi signaré exemplars d'un llibre infantil! Quina gràcia! Espero que tots els qui teniu fills, nets, nebots i etcètera us animeu a aproximar-vos a les meves cuques de llum! 

Gràcies, lletraferits.  





 

3 comentaris:

Elies Villalonga ha dit...

Enhorabona! Una publicació molt especial sens dubte.

Shaudin Melgar-Foraster ha dit...

A la fi sóc aquí.
M'encanta que hagis publicat un llibre infantil i que, a més, faci tant goig. Té una coberta preciosa i m'imagino que totes les il·lustracions també ho deuen ser. El conte ja saps que l'he llegit i que em va agradar --és literatura per a infants (emfatitzo "literatura").
Enhorabona! I que tingui molt i molt èxit!

Villalonga, Anna Maria ha dit...

Gràcies a tots dos per comentar, Elies i Shaudin.