El fil d'Ariadna (II), un laberint de somnis per a lletraferits de tota mena

divendres, 29 de novembre de 2019

Setze anys de la mort de Floquet de neu: us ofereixo aquests dos meus relats.
El passat 24 de novembre es van complir 16 anys de la mort de Floquet de neu. Aprofitant aquesta avinentesa, hem enregistrat en àudio dos relats que vaig escriure fa temps. Els heu d'escoltar en l'ordre que us trobareu aquí. El primer es titula Davant del vidre i el segon A l'altra banda. El primer descriu un fet real que vam viure, exactament com l'explico, amb el meu germà petit. Espero que us agradin. Jo encara sento l'emoció i la tristesa d'aquell dia.     

2 comentaris:

Shaudin Melgar-Foraster ha dit...

Preciosos relats. N’havia llegit un fa anys, però em sembla que no l’altre, o potser els recordo com un de sol. Els discursos els trobo magnífics, a tots dos. Del relat “Davant del vidre” em quedo particularment amb la segona part —tú, el teu germa i en Floquet de Neu—; és colpidor. “A l’altra banda” aconsegueixes entrar a l’ànima del narrador-personatge i fer creïble el que expressa. Tal com com dius, s’han d’escoltar/llegir en ordre —percepció des de cada banda—. I no caldria ni dir com resulten d’atractius enregistrats per EnVeuAlta!

Anna Maria Villalonga ha dit...

Gràcies, estimada. Fins avui no t'he pogut respondre. Celebro que t'hagi agradat recordar-los i també l'enregistrament. Són relats escrits des de molt endins.
Molts petonets.