El fil d'Ariadna (II), un laberint de somnis per a lletraferits de tota mena

dilluns, 6 de maig del 2013

Presentació del llibre "Segona oportunitat"






És imperdonable que fins avui no hagi trobat el moment per recollir en el bloc la presentació del llibre de l'ARC Segona oportunitat. I més imperdonable encara quan el llibre conté un relat meu, Reacció química, que és un capítol més de les aventures de la meva bruixa sense nom, les seves gates Obscura i Tèrbola i l'òliba Bòrnia. Està clar que les coses pròpies les deixo sempre per al final, mentre que no he parat de fer cròniques de presentacions d'altri. 
L'acte va ser el dia 13 d'abril i va resultar doblement bonic. El motiu: em van distingir com a relataire per la meva col·laboració amb l'Associació. Val a dir que no crec merèixer la menció, atès que faig moltes menys coses que altres persones. És per això que em vaig emocionar molt i que valoro el gest infinitament. Els amics relataires saben que tinc molta feina i estan agraïts per allò que bonament puc fer.  
D'altra banda, no van faltar a la cita ni el meu germà Elies ni els meus fidels amics (i alumnes) Pilar Martínez Cordero y Antoni Chueca. També va venir la Josefina Peraire, la qual cosa em va fer molt feliç.  
Com que a Lo Càntich han publicat una crònica molt bona, us l'enllaço aquí: http://www.locantich.cat/2013/04/segona-oportunitat-diversos-autors.html
Però jo no vull deixar de compartir algunes de les fotografies. 

Gràcies, lletraferits. 



2 comentaris:

Shaudin Melgar-Foraster ha dit...

Ep, què passa que ningú no diu res? Doncs ja ha arribat la Potato de Toronto.
Visca l'Anna Maria! Visca l'ARC! Visca "Segona oportunitat"!

Elies ha dit...

Va ser una presentació molt entranyable. felicitats a tothom!